Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Adó tanácsadás képes leírás - Tanácsadás.tlap.hu
részletek »

Adó tanácsadás - Tanácsadás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tanacsadas.tlap.hu » Adó tanácsadás
Keresés
Találatok száma - 41 db
15. kerületi könyvelés és adó tanácsadás

15. kerületi könyvelés és adó tanácsadás

Könyvelés, könyvvizsgálat, cégalapítás és adó tanácsadás Budapest 15. kerületében. Válasszon minket mert, megbízható, profi regisztrált mérlegképes könyvelőinkkel vállaljuk egyéni vállalkozók, kis- és középvállalatok (Kft., Bt.), társasházak könyvelését, bérügyintézést, teljes körűen. Nálunk nem kell napokkal előre bejelentkezni, könyvelőirodánk nyitva tartása rugalmas, elérhetőségünk szinte állandó. Pénzügyi tanácsadással is segítjük a vállalkozások sikerét, ügyfeleinknek a könyvelés havi díja ezt tartalmazza. Cégalapítás helyben, kényelmesen, 25%-os kedvezményes induló könyvelési díjjal! Online könyvelés keretében elektronikus formában, de akár futárral is eljuttathatja hozzánk az anyagot. Megbeszélés szerint könyvelési anyagért házhoz megyünk Budapest területén! Forduljon hozzánk bizalommal!

5percAdó portál

5percAdó portál

Friss hírek az adózás világából! Az 5percAdó adótanácsadók, adószakértők, könyvelők és könyvvizsgálók díjmentes szakmai hírportálja. Naprakész konferenciavideókkal és konferencia kivonatokkal segíti az adó, a számvitel és a társadalombiztosítás jogszabályváltozásaiban való eligazodást. Adótanácsadók, adószakértők, könyvelők és könyvvizsgálók díjmentes szakmai hírportálja. Konferencia és továbbképzés ajánló rovatában induló pénzügyi és gazdasági képzésekről és tanfolyamokról nyújt információt. Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a legfrissebb hírekről email-ben értesülhessen!

A tőzsdézés adózásáról.

A tőzsdézés adózásáról.

A tőzsdei kereskedés után, adózni is kell. Mi ehhez is adunk segítséget.

Adójogász

Adójogász

Feladatunk Mi felvállaljuk az adózással, adóellenőrzéssel kapcsolatos megbízások nehéz feladatát. Munkánk során ügyfeleink érdekeit a legfelsőbb jogorvoslati fórumokig kívánjuk - tudásunk, gyakorlatunk, tapasztalatunk alapján - érvényesíteni. Ezen feladatunk során - szükség esetén - az adóhatósággal szembeni eljárásban gyakorlatot szerzett szakemberekkel működünk együtt.

Adókedvezmény - Kafetéria - Befektetés

Adókedvezmény - Kafetéria - Befektetés

Hasznos tanácsok, olvasnivalók az adózásról és különböző adókedvezményekről. Tanáccsal szolgálhatunk cégeknek, családoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Számos megoldást olvashat kafetéria juttatásokról és különböző adóoptimalizációs tanáccsal is szolgálhatunk egy személyes kapcsolatfelvétel után. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy testre szabhassuk ön vagy cége adóköltségeit.

Adónet

Adónet

Pénzügyi, biztosítási tanácsadóknak, közvetítőknek, könyvelő irodáknak, adótanácsadóknak, ügyvédeknek, üzletviteli tanácsadónak ajánljuk. Tanácsadói munkáját aktuális témákat feldolgozó tanulmányokkal, segédletekkel, forgatókönyvekkel támogatjuk.

Adónet

Adónet

Online adótanácsadó Online jogtanácsadó Adónet Prémium Hírlevél

Adótanácsadás - cégalapítás Miskolc

Adótanácsadás - cégalapítás Miskolc

Zrt, Bt, Kft megalapítása, 1 nap alatt Miskolcon. Cégalapítás előtt adózási-, jogi- és üzleti tanácsadás. Nálunk komplett szolgáltatást kap. Cégalapítás szolgáltatásunkat 2 csomagban kínáljuk. Cégalapítás után vállaljuk cége egyszeres, vagy kettős könyvvezetését, bérszámfejtését és hatóság előtti képviseletét is.

Adótanácsadás - Kerek Auditor Bt.

Adótanácsadás - Kerek Auditor Bt.

A gyakran változó törvényi szabályozás szükségessé teszi az állandó felülvizsgálatot és az alkalmazott megoldások helyreigazítását. Az adóoptimalizálási stratégia kialakítása és bevezetése, valamint az adófizetési terhek törvényes keretek közti csökkentése minden vállalkozás esetében szükséges. Ahogy Önök figyelemmel követik a tervezési folyamatoknál a különböző befolyásoló tényezőket, mint például a konjuktúra, piac- és forgalmi adatok fejlődését vagy akár a konzumtrendek alakulását, úgy a Kerek Bt. munkatársai is átfogó képet alkotnak munkájuk folyamán: szakmailag megalapozott, egyénileg az Önök igényeihez igazított munkát végeznek.

Hirdetés
Adótanácsadás Bp XIII.ker

Adótanácsadás Bp XIII.ker

Cégünk mikro-, kis-, és középvállalkozások részére minden részletre kiterjedő, komplex számviteli szolgáltatást nyújt. E tevékenység magában foglalja a havi rendszeres egyszeres vagy kettős könyvelést, a bérszámfejtést, az elektronikus adóbevallást, adatszolgáltatást, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló elkészítését, összeállítását. Széleskörű kapcsolati háttérrel rendelkezünk, munkánkat ügyvéd és könyvvizsgáló segíti, így a cégalapítás és a könyvvizsgálat elvégzése sem okoz gondot Önnek, ha minket választ.

Adótanácsadás Érd

Adótanácsadás Érd

Legmagasabb szintű adózási és számviteli ismeretekkel, 40 éves gyakorlattal, teljes anyagi felelősséggel vállaljuk egyéni vállalkozások, gazdasági társaságok napi és utólagos könyvelését, bérszámfejtését, bevallások elkészítését és pótlását. Szolgáltatásunk magában foglalja a nyilvántartások, bevallások vállalkozások számára kedvező elkészítését, képviseletet a hivatalok előtt (Apeh, Oep, Önkormányzat, stb.).

Adótanácsadás és bevallás

Adótanácsadás és bevallás

Tanácsadással szolgálunk a gazdasági, könyvviteli területen, segítünk cégét a legmegfelelőbb információkkal ellátni ahhoz, hogy ne csak az alapítás a későbbi ügymenete is zökkenőmentes legyen. Tevékenységünk rendszeres könyvelést, bérszámfejtést, elektronikus adatszolgáltatást, törvény szerinti beszámoló elkészítését, [mérleg leadása, elektronikus könyvelés, elektronikus beszámolók készítése stb..] a felmerült kérdések esetében a napi kapcsolattartást is tartalmazza. Kérje egyedi árajánlatunkat.

Adótanácsadás Szegeden

Adótanácsadás Szegeden

Teljes körű ügyviteli szolgáltatások Szegeden. Könyvelés, könyvvizsgálat, adótanácsadás, bérszámfejtés, bevallások készítése, minőségbiztosítási garanciákkal. Oldalunkon az évek során leggyakrabban feltett kérdésekre adott közérthető válaszokból válogatott gyűjtemény olvasható, amely az évek során több száz cikkből álló információs adatbázissá nőtte ki magát.

Adótanácsadás, Könyvelés Miskolc belvárosában

Adótanácsadás, Könyvelés Miskolc belvárosában

Vállalkozásunk fő profilja a könyvelés, továbbá az ehhez kapcsolódó adótanácsadás, pénzügyi tanácsadás. Vállalunk továbbá bérszámfejtést is cégek és egyéni vállalkozások számára is. Nincs még cége? Segítünk! Jogászunk segítségével diszkont áron vállalunk KFT alapítást is. Cégünk a borsodi megyeszékhelyen a város központjában helyezkedik el, térítésmentes őrzött parkolóval( a parkolás összegét mi álljuk). Minőségi munkavégzésünket garantálja, dolgozóink több, mint 15 éves szakmai gyakorlata, és könyvelési biztosításunk, így munkánkért pénzügyi felelősséggel tartozunk. Várjuk irodánkban, hogy egy kávé mellett megismerkedjünk, és megismerhessük elvárásait.

Alfafaktor plusz Kft

Alfafaktor plusz Kft

Ha már keresett fel könyvelői honlapokat, akkor biztosan tudja, hogy mi mindent csinál egy könyvelő, ahhoz, hogy az Ön vállalkozásának adminisztrációs teendőit elvégezze. Talán le sem kellene írnom, hogy könyvelünk, egyszeres és kettős könyvviteli rendszerben, bevallásokat készítünk, bért számfejtünk a tulajdonosoknak, alkalmazottaknak, stb. Sablon szöveg, nagy valószínűséggel ezen mindenki átugrik, lehet Ön sem jut el az olvasásban idáig. Nem baj, úgyis tudja, hogy mindent megcsinálunk... :) A szokások kedvéért azonban mégis pár kiemelt terület: - egyszeres könyvvitel - kettős könyvitel - adóbevallások elkészítése - hatóságok előtti képviselet - magánszemélyeknek személyi jövedelemadó bevallások kitöltése - cégalapítás, módosítás - bérszámfejtés - adótanácsadás - ügyfeleink részére igazolások, cégokiratok beszerzése, könyvvizsgálat, jogtanácsadás, adó - pénzügyi tanácsadás - pályázati előkészítő munkák és még sok minden más......

Benefit Consulting Kft.

Benefit Consulting Kft.

* Társasági adóval, általános forgalmi adóval, személyi jövedelemadóval és egyéb járulék-nemekkel kapcsolatos adótanácsadás; * Jogszabályi megfeleléssel kapcsolatos szolgáltatások; * Teljes adminisztráció átvilágítása; * Adótanácsadás az elektronikus számlázással, elektronikus archiválással és elektronikus áfa-bevallással kapcsolatban, valamint a szükséges rendszerek biztosítása; * Teljes körű adóhatósági ügyintézés

Bérszámfejtés és adótanácsadás - Neteco Kft.

Bérszámfejtés és adótanácsadás - Neteco Kft.

Profilunk teljes körű könyvelés, adótanácsadás, teljes körű bérszámfejtés, munkaügyi ügyintézés. Naprakész könyvelési adatokkal, adófizetési kimutatással állunk rendelkezésére. Könyvelő irodánk ingyenes állapotfelméréssel és tanácsadással várja új ügyfeleit. Olcsó és professzionális számviteli szolgáltatásunk mikró- és kisvállalkozások részére ideális választás lehet.

Tuti menü